Regel uw vastgoedbeheer goed

Het belangrijkste onderdeel van vastgoedmanagement is misschien wel het financieel beheer. Wanneer dit niet op orde is, haalt u niet het rendement uit uw pand, zoals u dat wilt. Gelukkig kunnen wij van Gooi en Beheer u helpen op financieel vlak. Hier hebben we maar liefst meer dan 15 jaar ervaring in. Ook kunnen we u helpen met het technisch, administratief en commercieel beheer van uw panden. Of het nu gaat om studentenkamers, bedrijven of winkelruimtes, wij zijn u graag van dienst. Hoe mogen wij u helpen?

Over ons financieel beheer

Weet u wat u moet doen met een waarborgsom? Hoe u een huurachterstand moet oplossen? En hoe int u de huur soepel? Met Gooi en Beheer bieden wij u een uniek softwarepakket aan, waarmee de facturering simpel kan plaatsvinden zoals u dat wenst. Wij zijn u financieel van dienst met het volgende:

  • Wij zorgen voor het innen van de huur, de eventuele servicekosten en overige voorschotbedragen.
  • Tijdens de huurmaand wordt de ontvangen huur naar u doorgestort. Gemaakte onderhouds- en beheerskosten worden hiermee direct verrekend.
  • Bij achterstanden geven wij u advies over de noodzaak van juridische bijstand voor achterstallige betalingen. Wij zorgen eventueel voor incassomaatregelen. Ook kunnen we een deurwaarder inschakelen en toezicht houden op de ontruiming.
  • We regelen het innen, bewaken en retourneren van de waarborgsom of bankgarantie.
  • U krijgt maandelijks een helder overzicht van de inkomsten en uitgaven van ons.

Dit is slechts een greep van de diensten die wij voor u kunnen uitvoeren als het gaat om financieel beheer. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met een van onze ervaren en goed opgeleide medewerkers.

Ook andere vormen van beheer

U kunt ons bedrijf ook vragen om u te helpen met meer dan financieel vastgoedbeheer. Zo kunnen wij u op technisch vlak helpen door alle reparatievragen af te handelen. En wanneer groot onderhoud nodig is, vragen wij offertes aan en begeleiden we eventueel de werkzaamheden.

Daarnaast zijn wij ook commercieel actief met het vinden van de juiste huurders en het adverteren op handige plekken. Tot slot is er nog administratief werk dat voortvloeit uit financieel vastgoedbeheer. Wij maken bijvoorbeeld de contracten en brengen de huurders op de hoogte van huurverhogingen en andere belangrijke zaken. U heeft nergens omkijken naar.

Financieel beheer vastgoed

Gaan wij samenwerken?

Bent u veel in het buitenland en is het niet mogelijk voor u om het beheer van uw panden zelf in handen te houden? Of wilt u simpelweg profiteren van het rendement en hier zo min mogelijk werk aan hebben? Dan biedt Gooi en Beheer uitkomst. We vertellen graag wat voor u kunnen doen op financieel vlak en wat ons complete dienstenpakket is. U kunt hiervoor contact met ons opnemen: 035-6470376. Of u kunt een bericht achterlaten via ons online contactformulier en wij zullen dan zo spoedig mogelijk antwoorden. Regel het financieel beheer van uw objecten goed en schakel ons vandaag nog in!