Uw adres voor vastgoedmanagement

Wilt u graag een specialist in vastgoedbeheer in Huizen inschakelen? Gooi en Beheer staat graag voor u klaar. Wij hebben inmiddels meer dan 15 jaar ervaring met vastgoedmanagement. Onze medewerkers weten dan ook precies wat er komt kijken bij vastgoedbeheer. Zo kunnen wij u helpen met uw administratie, maar ook met het uitvoeren van (klein) onderhoud en reparaties. Wij verzorgen zowel het technisch als financieel beheer van verschillende panden in Huizen. U kunt ook bij ons terecht wanneer u een koophuis wilt verhuren, maar ook wanneer u een bedrijfspand of kantoorruimte verhuurt.

Taken van ons vastgoedbeheer in Huizen

Wilt u graag een woning verhuren in Huizen? Maar wilt u niet zelf iedere keer lastiggevallen worden als er een probleem is? Dan biedt ons vastgoedbeheer uitkomt. Wij kunnen u het volledige beheer van uw woning of bedrijfspand in Huizen uit handen nemen. Hierbij kunt u denken aan het verzorgen van administratieve taken, zoals het opstellen van een huurcontract, servicekosten afrekenen en inspecties uitvoeren. Maar wij kunnen ook het technisch beheer voor u regelen. Omdat wij over een uitgebreid netwerk beschikken, kunnen wij snel service bieden. Mochten wij een probleem zelf niet kunnen verhelpen, dan schakelen wij snel een van onze vakmensen voor u in. Dus wilt u uw koophuis of appartement verhuren, dan bent u voor uw woningbeheer bij ons aan het juiste adres.

Waarom schakelt u ons in voor uw vastgoedbeheer?

U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een ander bedrijf op het gebied van vastgoedbeheer in Huizen in te te schakelen voor vastgoedmanagement. Want waarom zou u de keuze voor Gooi en Beheer maken? Eenvoudig. U kiest voor ons, want:

  • Wij hebben meer dan 15 jaar ervaring in het vastgoedbeheer
  • Van administratief tot technisch beheer wij nemen het u in Huizen uit handen
  • Of het nu gaat om een winkelpand of particuliere huurwoningen, wij kunnen u helpen
  • U profiteert bij ons van een heldere werkwijze met inzage in uw portefeuille
  • Uw wensen als klant staan bij ons centraal
Vastgoedbeheer Huizen

Benieuwd geworden? Neem contact op

Wilt u graag meer informatie over ons vastgoedbeheer? Of zou u graag meer willen weten over de mogelijkheden in Huizen? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij bespreken graag hoe wij u kunnen helpen. U kunt ons bereiken door het contactformulier op onze website in te vullen. Stuurt u deze naar ons op, dan zal een van onze experts op het vlak van vastgoedbeheer zo spoedig mogelijk reageren. Telefonisch kunt u ons bereiken op 035-6470376. Wat kan ons vastgoedbeheer in Huizen voor u betekenen?