Uw Vastgoedbeheer vakkundig geregeld

Wanneer u zoekt naar vastgoedbeheer in Amsterdam, dan bent u bij Gooi en Beheer op de juiste plek. Wij kunnen u verschillende werkzaamheden op het vlak van vastgoedmanagement uit handen nemen. Zo kunnen wij reparaties voor u uitvoeren, maar ook administratieve taken op ons nemen. Daarnaast verzorgen wij het beheer van verschillende typen woningen en panden. Zo kunt u bij ons vastgoedbeheer terecht wanneer u een koophuis wilt verhuren, maar ook als u bijvoorbeeld een winkelpand of bedrijfsruimte wilt verhuren in Amsterdam.

Ons vastgoedbeheer in Amsterdam neemt uw zorgen uit handen

Wilt u graag een woning verhuren in Amsterdam, dan komen daar wellicht meer zaken bij kijken dan u wellicht denkt. Zo zult u een huurder voor uw woning of winkel in Amsterdam moeten zoeken, een huurcontract opmaken en eventuele reparaties uitvoeren. Wilt u dit zelf niet hoeven doen? Schakel dan ons vastgoedbeheer in voor vastgoedmanagement. Wij verzorgen al deze zaken naar wens voor u. Hierbij hanteert ons kantoor op het gebied van vastgoedbeheer een duidelijk werkwijze, waardoor u precies weet waar u aan toe bent.

Uw technisch beheer geregeld

Een van de werkzaamheden die ons vastgoedbeheer in Amsterdam u uit handen kan nemen, is het technisch beheer van uw particuliere huurwoning of bedrijfspand. Kiest u ervoor om in Amsterdam van onze diensten gebruik te maken, dan doet ons vastgoedbeheer het volgende voor u:

  • Begeleiding bieden bij onderhoud
  • Het inschakelen van de juiste mensen voor onderhoud
  • Reparaties uitvoeren wanneer nodig
  • Offertes aanvragen voor groot onderhoud
  • Advies over onderhoudswerkzaamheden

Wij zijn op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving en weten dan ook waar op te letten bij de verschillende werkzaamheden. Zelf heeft u hier nergens omkijken naar.

Vastgoedbeheer Amsterdam

Heeft u nog vragen over vastgoedmanagement? Neem contact op

Heeft u particuliere huurwoningen en wilt u graag dat wij het vastgoedbeheer hiervoor regelen? Of zou u eerst graag onze mogelijkheden in Amsterdam met ons bespreken? Voor meer informatie of een afspraak kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij staan graag voor u klaar. Vul direct het contactformulier op de website in. Wilt u graag een van onze medewerkers persoonlijk spreken? Dan kunt u ook bellen naar 035-6470376. Gooi en Beheer staat voor u klaar als het gaat om vastgoedbeheer in Amsterdam.