Bedrijfsruimte verhuren

Interesse in bedrijfsruimte verhuren?

Denkt u erover na om uw bedrijfsruimte te verhuren? Dan wilt u ongetwijfeld dat alles goed geregeld wordt. Wanneer u zelf veel verstand heeft van de vastgoedsector, dan kunt u dit zelf doen. Maar wanneer u hier geen tijd voor heeft of zeker wilt weten dat alles goed geregeld wordt, vraag dan Gooi en Beheer o.z. voor het verhuren. Of het nu om een bedrijfsruimte, kantoor- of winkelpand gaat, wij hebben meer dan 25 jaar ervaring met het verhuren van onroerende goederen met woon- en werkbestemmingen. Hoe kunnen wij u helpen?

Vele diensten mogelijk

Onze vakmensen weten precies wat er komt kijken bij het verhuren van een bedrijfspand. Op die manier kunnen zij u zo volledig mogelijk ontzorgen en heeft u nergens omkijken naar. Als het gaat om uw bedrijfsruimte, dan:

 • Controleren wij het pand bij oplevering
 • Zorgen wij op tijd voor een nieuwe huurder
 • Zijn wij het aanspreekpunt bij een storing
 • Coördineren wij onderhoudswerkzaamheden
 • Innen wij de huur en regelen we de contracten
 • Sturen we u een maandelijks kostenoverzicht

Bovenstaande is een indicatie van wat we voor u kunnen doen. Heeft u specifieke wensen voor uw bedrijfsruimte of verhuur daarvan? Laat het ons dan gerust weten en we bespreken graag wat er mogelijk is.

bedrijfsruimte verhuren

Al ruim 25 jaar ervaring in
vastgoed management

We staan garant voor professioneel beheer met volledige transparantie in de samenwerking en inzage in uw portefeuille. Ons doel is dat u, zonder zorgen, het volledige beheer van uw vastgoedportefeuille kunt uitbesteden. Hierbij gaat het om financieel, administratief, technisch en of commercieel beheer.

Jarenlange ervaring en een brede deskundigheid alsmede het gebruik van de nieuwste software op het gebied van vastgoed management garanderen een verantwoord beheer van uw portefeuille. Daarnaast leveren wij graag een bijdrage aan het maximaliseren van uw rendement en het waardebehoud van uw vastgoed in heel Nederland.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Vraag vrijblijvend informatie aan!

Waarom zou u ons inschakelen?

Mogelijk denkt u zelf na over uw bedrijfsruimte en het verhuren daarvan. Toch zijn er een aantal hele goede redenen om ons in te schakelen. Zo hebben wij 25 jaar ervaring in de vastgoedsector en hebben we inmiddels aan vele tevreden klanten een bedrijfsruimte verhuurd. Maar dat is nog niet het enige:

 • Woningbeheer biedt u veel gemak en u heeft nergens omkijken naar
 • Ook is het een ideale optie, wanneer u (veel) in het buitenland zit
 • Kan het verhuren u lucratieve belastingvoordelen opleveren
 • Verder hoeft u niet op de hoogte te zijn van wetgeving, dat doen wij voor u
 • Onze prijzen zijn laag met slechts een fee van 6% over de geïncasseerde huur

Wilt u meer informatie?

Heeft u een bedrijfsruimte die u door een professioneel vastgoedbeheerder wilt laten verhuren? Twijfel dan niet en schakel snel onze diensten in. Wij vertellen u in een persoonlijk gesprek graag meer over de mogelijkheden van het verhuren. Belt u hiervoor naar 035-6470376 of vult u ons online contactformulier in. Wij zullen u dan zo spoedig mogelijk een reactie geven. Wilt u nergens omkijken naar hebben, maar wel optimaal profiteren van het rendement van uw object? Kies dan Gooi en Beheer o.z. om uw bedrijfsruimte te verhuren.

vastgoedbeheer appartement verhuren

Geen zorgen meer over het vastgoed dat u in bezit heeft

Technisch beheer is een belangrijk onderdeel bij verhuur van onroerend goed. U geeft uw beheer uit handen omdat u niet continu gestoord wil worden door reparatievragen en de afhandeling daarvan. Aan de andere kant wilt u wel dat uw huurders zo spoedig mogelijk geholpen worden als er echt een reparatie nodig is. Gooi en Beheer o.z. heeft een breed netwerk aan ervaren diensten die ingezet kunnen worden bij de reparatie van uw onroerend goed. U kunt ook gebruik maken van uw eigen netwerk, Gooi en Beheer o.z. zorgt er in dat geval voor dat deze mensen direct worden ingezet bij melding van storingen.