Software

Wij maken gebruik van moderne software

Gooi en Beheer o.z. werkt met de modernste software om het vastgoedmanagement op een zo efficiënt mogelijke manier te verzorgen. Wij kunnen op ieder moment de laatste activiteiten inzien en bewerken, waardoor wij te allen tijde een actueel overzicht hebben in de situatie van onze huurders en verhuurders.

Slagvaardige communicatie met onze klanten

Gooi en Beheer o.z. maakt gebruik van de nieuwste technologieën en software-integraties om vastgoedbeheer efficiënter dan ooit te maken. Dankzij geïntegreerde API-koppelingen met Exact Online, Rabobank en ING, zijn wij in staat om real-time inzicht te krijgen in al onze vastgoedgerelateerde transacties en financiële gegevens. Dit betekent dat we altijd up-to-date informatie hebben over de status van onze huurders en verhuurders, en dat we snel kunnen reageren op veranderingen in de markt.

Met de Exact Online API-koppeling hebben we directe toegang tot onze boekhoudgegevens en kunnen we eenvoudig financiële overzichten genereren. Dit stelt ons in staat om snel en nauwkeurig inzicht te krijgen in onze inkomsten en uitgaven, wat essentieel is voor een effectief vastgoedbeheer.
Daarnaast maken we gebruik van API-koppelingen met zowel de Rabobank als ING om banktransacties te synchroniseren en betalingsprocessen te automatiseren. Dit vereenvoudigt niet alleen het beheer van huurinkomsten en kosten, maar zorgt er ook voor dat betalingen op tijd worden verwerkt, wat de tevredenheid van onze huurders en verhuurders verhoogt.

Kortom, door onze geavanceerde software en API-koppelingen met Exact Online, Rabobank en ING, kunnen wij u verzekeren van een transparant, efficiënt en up-to-date vastgoedmanagement, waarmee we de hoogste kwaliteit van dienstverlening aan onze klanten kunnen bieden.

Al ruim 25 jaar ervaring in
het vastgoed management

We staan garant voor professioneel beheer met volledige transparantie in de samenwerking en inzage in uw portefeuille. Ons doel is dat u, zonder zorgen, het volledige beheer van uw vastgoedportefeuille kunt uitbesteden. Hierbij gaat het om financieel, administratief, technisch en of commercieel beheer.

Jarenlange ervaring en een brede deskundigheid alsmede het gebruik van de nieuwste software op het gebied van vastgoed management garanderen een verantwoord beheer van uw portefeuille. Daarnaast leveren wij graag een bijdrage aan het maximaliseren van uw rendement en het waardebehoud van uw vastgoed in heel Nederland.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Vraag vrijblijvend informatie aan!

Een veilig en betrouwbaar systeem

Het softwarepakket waar wij gebruik van maken is 100% webbased en kan daardoor altijd en overal worden gebruikt. Wij hebben geen dure koppelingen moeten aanschaffen die we doorberekenen naar de klant, maar maken gebruik van een kant-en-klaar systeem dat uitermate veilig is. Uw gegevens worden middels onze software ondergebracht in een uitermate moeilijk te kraken systeem, zodat u niet bang hoeft te zijn dat er vertrouwelijke informatie op straat belandt.

Talloze voordelen voor u

De voordelen van deze software zijn voor u als klant enorm. Een aantal voordelen op een rij:

  • Al uw informatie wordt veilig en betrouwbaar verwerkt
  • Op ieder moment volledig inzicht in uw actuele situatie
  • Wijzigingen in uw situatie kunnen snel en effectief worden doorgevoerd
  • U betaalt geen torenhoge administratiekosten of verwerkingskosten
  • Kans op foutieve rekeningen en gegevens is nihil
vastgoedbeheer appartement verhuren
woningbeheer

Word persoonlijk, snel en effectief geholpen!

Profiteer nu ook van onze geavanceerde software en ervaar het gemak van onze werkwijze wanneer u contact met ons opneemt. Wij helpen u graag persoonlijk, snel en effectief!