Vastgoedbeheer Bussum

Voor vastgoedbeheer in Bussum

Wilt u graag hulp bij vastgoedbeheer in Bussum inschakelen, omdat u bijvoorbeeld kantoorruimte of particuliere huurwoningen verhuurt? Dan bent u bij Gooi en Beheer o.z. aan het juiste adres. Wij beschikken inmiddels over 25 jaar aan kennis en ervaring in het vastgoedmanagement. Daardoor weten wij precies wat er komt kijken bij vastgoedbeheer. Daarnaast kunnen wij u het beheer van verschillende panden uit handen nemen in Bussum. Zo beheren wij woonhuizen, maar ook winkelpanden en kantoorruimtes. Dus ook als u uw woonruimte of bedrijfspand wilt verhuren bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij regelen het vastgoedmanagement

Wanneer u een woning wilt verhuren in Bussum, dan komen daar veel zaken bij kijken. Wellicht meer dan u misschien denkt. Zo moet u huurcontracten opstellen, moet u uw administratie bijhouden en zult u, indien nodig, onderhoud aan de woning moeten plegen. Dit zijn maar een paar zaken die komen kijken bij vastgoedbeheer. Wilt u zelf niet iedere keer lastig gevallen worden wanneer er een lekkage of ander mankement is? Of zit u zelf in het buitenland? Schakel dan ons in voor vastgoedbeheer en vastgoedmanagement. Wij regelen al deze zaken voor u in Bussum en meer.

vastgoedbeheer kantoor

Huisstijl Stippellijn Gooi en Beheer o.z. Uw vastgoedbeheerder

Al ruim 25 jaar ervaring in
het vastgoed management

We staan garant voor professioneel beheer met volledige transparantie in de samenwerking en inzage in uw portefeuille. Ons doel is dat u, zonder zorgen, het volledige beheer van uw vastgoedportefeuille kunt uitbesteden. Hierbij gaat het om financieel, administratief, technisch en of commercieel beheer.

Jarenlange ervaring en een brede deskundigheid alsmede het gebruik van de nieuwste software op het gebied van vastgoed management garanderen een verantwoord beheer van uw portefeuille. Daarnaast leveren wij graag een bijdrage aan het maximaliseren van uw rendement en het waardebehoud van uw vastgoed in heel Nederland.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Vraag vrijblijvend informatie aan!

Hulp bij technisch beheer

Een van de zaken waarmee wij u in Bussum kunnen helpen, is het technisch beheer van uw pand. Wanneer u hiervoor kiest, dan wordt u niet continu gestoord als er een storing is. Ook hoeft u niet voor de verdere afhandeling te zorgen. Wanneer u ons vastgoedbeheer in Bussum inschakelt, dan weet u dat technische problemen en zaken snel en vakkundig opgelost worden. Ons vastgoedbeheer kan u dan ook helpen met:

  • Het inschakelen van de juiste vakmensen voor (noodzakelijk) onderhoud
  • Het begeleiden van diverse onderhoudswerkzaamheden
  • Het uitvoeren van reparaties en hulp bij klachten
  • Advies over het onderhoud van uw pand
  • Het aanvragen van offertes

Graag meer informatie? Bel of mail ons

Wilt u graag een koophuis verhuren en wil u hiervoor een expert in vastgoedbeheer inschakelen? Neemt u dan vandaag nog contact op met Gooi en Beheer o.z. Wij bespreken graag hoe we kunnen helpen in Bussum. Ook wanneer u nog vragen heeft voor ons over financieel of technisch beheer, staan wij voor u klaar. Vult u hiervoor het online formulier op onze website in of bel naar 035-6470376. Neem direct contact met ons op en ontdek de mogelijkheden van professioneel vastgoedbeheer in Bussum.

vastgoedbeheer appartement verhuren