Appartement verhuren

Moeiteloos een pand verhuren

Of u nu een winkel, bedrijfspand, koophuis of appartement wilt verhuren, bij Gooi en Beheer o.z. is alles mogelijk. Wij hebben ervaring met alle soorten panden met een woon- en werkbestemming. Al meer dan 25 jaar leveren wij een compleet pakket als het gaat om vastgoedmanagement. We kunnen u op technisch vlak helpen, maar ook met financiΓ«le zaken en de administratieve rompslomp. Wilt u niet zelf op zoek hoeven naar nieuwe huurders, dan staan we ook op commercieel gebied voor u klaar. Zo kunt u moeiteloos het appartement in de verhuur zetten.

25 jaar ervaring in huis

Kiest u voor ons, dan profiteert u niet alleen van de 25 jaar ervaring en kennis die wij in huis hebben. Tevens hanteren wij een zeer transparante en klantgerichte benadering. Ons doel is om onze klanten tevreden te stellen. Dat doen we onder meer door het volgende te bieden, ook wanneer we een appartement verhuren voor u:

vastgoedbeheer kantoor

Huisstijl Stippellijn Gooi en Beheer o.z. Uw vastgoedbeheerder

Al ruim 25 jaar ervaring in
het vastgoed management

We staan garant voor professioneel beheer met volledige transparantie in de samenwerking en inzage in uw portefeuille. Ons doel is dat u, zonder zorgen, het volledige beheer van uw vastgoedportefeuille kunt uitbesteden. Hierbij gaat het om financieel, administratief, technisch en of commercieel beheer.

Jarenlange ervaring en een brede deskundigheid alsmede het gebruik van de nieuwste software op het gebied van vastgoed management garanderen een verantwoord beheer van uw portefeuille. Daarnaast leveren wij graag een bijdrage aan het maximaliseren van uw rendement en het waardebehoud van uw vastgoed in heel Nederland.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Vraag vrijblijvend informatie aan!

  • U kunt gebruikmaken van ons unieke softwarepakket voor het verhuren van uw object. Dat is wel zo prettig voor huurders en wij kunnen u dan eenvoudig maandelijks een kostenoverzicht sturen.
  • Bij ons vindt u zeer lage tarieven, die vooraf met u besproken worden. Dit is afhankelijk van de diensten die u bij ons wilt afnemen en van de huur van het appartement.
  • Wij leveren u verschillenden diensten op technisch, commercieel, administratief en financieel vlak. U kunt bij ons het complete pakket krijgen of een deel daarvan. Wat wenst u?
  • Onze vakmensen blijven voor u op de hoogte van wet- en regelgevingen en eventuele wijzigingen. Zo voeren wij de nodige huurverhogingen door en houden we alles scherp in de gaten.
  • Met onze hulp profiteert van een maximaal rendement door het verhuren van uw object, zonder dat u dit moeite kost. Zit u in het buitenland, dan is dat geen enkel probleem.

Deze services bieden wij

Bij het verhuren van een pand komt meer kijken dan u denkt, of het nu een compleet kantoorgebouw of het slechts een klein appartement betreft. U zult bijvoorbeeld een juridisch goed in elkaar zittend contract moeten opstellen en aanwezig moeten zijn bij sleuteloverdrachten. Ook wilt u de staat van uw appartement controleren wanneer een huurder vertrekt. Hoe komt u aan een nieuwe huurder? Daarvoor moet u bijvoorbeeld kandidaten screenen en advertenties plaatsen. Kortom, u heeft uw handen vol. En zeker wanneer u weinig kennis of ervaring heeft met vastgoedmanagement, kunt u hier veel tijd aan kwijt zijn. Wij kunnen u helpen bij het verhuren.

Mogen wij uw appartement verhuren?

Wij kunnen ons voorstellen dat u nog vragen heeft over ons bedrijf of de diverse diensten waar u gebruik van kunt maken. Daarom nodigen wij u graag uit voor een gesprek om dit alles door te nemen. U kunt een afspraak inplannen door te bellen naar 035-6470376. Hier kunt u ook meteen vragen stellen over het verhuren. Daarnaast zijn wij bereikbaar via het contactformulier op onze site. We zullen zo spoedig mogelijk antwoorden. Uw appartement is bij ons in goede handen. Kies daarom voor onze professionele aanpak, wanneer u uw appartement wilt verhuren.

vastgoedbeheer appartement verhuren