Vakkundig uw woning verhuren

Heeft u interesse in vastgoedbeheer en denkt u erover om uw woning te verhuren? Maak dan gebruik van de diensten van Gooi en Beheer. Al meer dan 15 jaar zijn wij dé expert in vastgoedmanagement bij u in de buurt. Onze specialisten kunnen u alles uit handen nemen: van het zoeken van huurders voor uw woning tot het opmaken van de contracten, het innen van de huur en het uitvoeren van onderhoud. Ook inspecteren we de woningen voor het verhuren aan nieuwe huurders. Kies ook voor dit gemak en schakel ons vandaag nog in!

Over Gooi en Beheer

Ons bedrijf heeft als doel dat u zorgeloos het volledige beheer van uw objecten kunt uitbesteden. Wij kunnen zowel technisch, commercieel als financieel en administratief beheer voor u verzorgen. Daarbij maken we gebruik van de nieuwste software, onze jarenlange ervaring en brede deskundigheid. Op die manier kunnen we uw rendement maximaliseren en zorgen we ervoor dat uw woning zijn waarde behoudt. Daarnaast verhuren wij onder meer ook kamers, appartement, bedrijfsruimten, winkels en kantoren.

Woning verhuren

Diverse soorten beheer mogelijk

Bij ons staat u als klant centraal bij een woning verhuren. We luisteren goed naar uw wensen, zodat we kunnen zorgen voor vastgoedmanagement dat volledig bij u past. U vindt bij ons de volgende soorten beheer voor uw woning:

  • Technisch: u wordt niet gestoord met reparatievragen en de afhandeling daarvan. Wij zorgen ervoor dat bij storingen het probleem direct verholpen wordt.
  • Financieel: we zorgen voor een soepele inning van de huur en regelen de waarborg en eventuele huurachterstanden. Dit doen we met een uniek softwarepakket.
  • Administratief: dit heeft vaak te maken met het financiële plaatje. Wij kunnen de huurovereenkomst opmaken, checken de inventarisatielijst van de woning en informeren de huurder over indexering van de huur.
  • Commercieel: bij dit aspect gaat het onder meer om het verhuren van uw panden, het zoeken van nieuwe huurder, adverteren in media en het screenen van kandidaten.

Wilt u via ons verhuren?

Denkt u erover na om uw woning via ons in de verhuur te doen? Dan leggen wij u graag in een persoonlijk gesprek meer uit over onze werkwijze bij verhuren en onze fee. U kunt hiervoor contact opnemen met ons via 035-6470376. We staan u dan graag te woord en plannen direct een afspraak in, mocht u dit willen. Wilt u liever mailen, dan kunt u ons bereiken via het online contactformulier op de site. Ga voor gemak en een optimaal rendement door voor ons te kiezen. Uw woning verhuren en het beheer daarvan kunt u beter uitbesteden aan een expert, die alles voor u regelt!