Commercieel beheer

Commercieel beheer per regio

Hoe komt u aan een huurder voor uw appartement, woning of bedrijfsruimte? En nog belangrijker: Hoe weet u of de huurder betrouwbaar is?

Gooi en Beheer o.z. heeft de professionele zorg voor het commerciële beheer van vastgoed toevertrouwd aan ervaren verhuur- en bedrijfsmakelaars in de specifieke regio’s waar we actief zijn. Als onderdeel van deze samenwerking dragen we het aanbod van huurwoningen in de regio ’t Gooi over aan Brick Brokers. Brick Brokers heeft een sterke aanwezigheid in de woningverhuursector en is vertegenwoordigd op toonaangevende platforms zoals pararius.com en Funda.nl, waardoor ze in staat zijn om effectieve en succesvolle huurtransacties te faciliteren.

Samenwerking met betrouwbare partners

Voor woonruimtes of bedrijfsruimtes buiten deze regio gaan we een samenwerking aan met betrouwbare partners in die regio. Zij nemen graag het commerciële beheer van uw vastgoed van u over zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over onderstaande zaken:

  • Opname van de woning
  • Zoeken naar nieuwe huurder
  • Prijsbepaling op verzoek
  • Adverteren in diverse media
  • Streven naar continuïteit in de verhuur
  • Screenen huurders
istockphoto 848251608 1024x1024 1 Gooi en Beheer o.z. Uw vastgoedbeheerder

Huisstijl Stippellijn Gooi en Beheer o.z. Uw vastgoedbeheerder

Al ruim 25 jaar ervaring in
het vastgoed management

We staan garant voor professioneel beheer met volledige transparantie in de samenwerking en inzage in uw portefeuille. Ons doel is dat u, zonder zorgen, het volledige beheer van uw vastgoedportefeuille kunt uitbesteden. Hierbij gaat het om financieel, administratief, technisch en of commercieel beheer.

Jarenlange ervaring en een brede deskundigheid alsmede het gebruik van de nieuwste software op het gebied van vastgoed management garanderen een verantwoord beheer van uw portefeuille. Daarnaast leveren wij graag een bijdrage aan het maximaliseren van uw rendement en het waardebehoud van uw vastgoed in heel Nederland.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Vraag vrijblijvend informatie aan!