Vastgoedmanagement

Professional in vastgoedmanagement

Heeft u objecten die u wilt verhuren, dan kunt u wel wat hulp gebruiken op het gebied van vastgoedmanagement. Gooi en Beheer o.z. kan u in dat geval perfect helpen. Al meer dan 25 jaar beheren wij onroerend goed met diverse gebruikers. Ons vastgoedmanagement bestaat uit het complete pakket: technisch, commercieel, financieel en administratief beheer. Maar ook kunnen we u met slechts een deel van onze diensten helpen. Het is maar net waar u behoefte aan heeft. Wij hebben al vele tevreden klanten geholpen. Bent u de volgende?

Maximaal profiteren van rendement

Ons doel is om onze opdrachtgevers zo veel mogelijk te ontzorgen en te voldoen aan hun behoeften. Vastgoedmanagement kan u veel tijd kosten. Misschien heeft u hier helemaal geen tijd voor. Dan kunnen wij u helpen. Wist u dat professioneel vastgoedbeheer veel voordelen heeft?

  • U kunt maximaal profiteren van uw rendement. Ons inschakelen betekent veel gemak voor u.
  • Vakkundig vastgoedmanagement door ons kan u mogelijk belastingvoordeel opleveren.
  • Wij hanteren zeer scherpe prijzen (een bepaald percentage van de ontvangen huur).
  • Onze specialisten houden voor u de wet- en regelgeving bij en informeren u hierover.
  • Ons bedrijf zorgt voor oplossingen bij storingen. Tevens regelen we het onderhoud.
vastgoedbeheer appartement verhuren

Al ruim 25 jaar ervaring in
het vastgoed management

We staan garant voor professioneel beheer met volledige transparantie in de samenwerking en inzage in uw portefeuille. Ons doel is dat u, zonder zorgen, het volledige beheer van uw vastgoedportefeuille kunt uitbesteden. Hierbij gaat het om financieel, administratief, technisch en of commercieel beheer.

Jarenlange ervaring en een brede deskundigheid alsmede het gebruik van de nieuwste software op het gebied van vastgoed management garanderen een verantwoord beheer van uw portefeuille. Daarnaast leveren wij graag een bijdrage aan het maximaliseren van uw rendement en het waardebehoud van uw vastgoed in heel Nederland.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Vraag vrijblijvend informatie aan!

Ruim aanbod aan diensten

Wanneer wij spreken van vastgoedmanagement, dan bieden we u vier verschillende diensten aan. Wij kunnen u compleet ontzorgen, maar u kunt ook bijvoorbeeld het technisch beheer zelf verzorgen. Wij leveren u:

  • Technisch: wij handelen reparatieaanvragen af en verwijzen door naar de juiste bedrijven.
  • Commercieel: wij screenen de kandidaat huurders in samenwerking met lokaal gespecialiseerde woning of bedrijfsmakelaars.
  • Financieel: wij innen huur, waarborgsommen en reparatiekosten met unieke software.
  • Administratief: wij maken contracten op, controleren inventarislijsten en sturen brieven.

Hierboven leggen we u heel kort uit wat iedere dienst inhoudt. Wilt u hier meer informatie, dan kunt u contact met ons opnemen. Dit kan telefonisch of per mail. We vertellen u graag meer over vastgoedmanagement.

Wij helpen u graag!

Wat ons onderscheidt van onze concurrenten, is dat wij al meer dan 25 jaar succesvol zijn. Bovendien kennen wij de omgeving waarin u wilt verhuren als geen ander. Wij hebben bijvoorbeeld goede contacten met servicepartijen en makelaars. Wij zijn uitsluitend gespecialiseerd in beheer. Verhuur wordt uitbesteed aan derde partijen: verhuur- en bedrijfsmakelaars. Wilt u hier meer over weten of wilt u graag met ons bespreken wat we voor elkaar kunnen betekenen op het gebied van vastgoedmanagement? Dan kunt u bellen naar 035-6470376 of u kunt een bericht voor ons achterlaten via ons contactformulier. Wij reageren dan zo spoedig mogelijk. Bij ons is het beheer van uw vastgoed in goede handen!

vastgoedbeheer kantoor