Wie zijn wij?

Ruim 25 jaar ervaring in het vastgoed management

Gooi en Beheer o.z. heeft ruim 25 jaar ervaring in het vastgoed management. We staan garant voor professioneel beheer met volledige transparantie in de samenwerking en inzage in uw portefeuille.

Bij het beheer van vastgoed komt veel specifieke kennis kijken zoals op de hoogte zijn van wet- en regelgeving, maar ook hoe je slim om kunt gaan met praktische zaken. Gooi en Beheer o.z. is van deze wet en regelgeving volledig op de hoogte en adviseert u graag.

Besteed uw gehele vastgoedportefeuille aan ons uit

Ons doel is dat u, zonder zorgen, het volledige beheer van uw vastgoedportefeuille kunt uitbesteden. Hierbij gaat het om financieel, administratief, technisch en of commercieel beheer. Jarenlange ervaring en een brede deskundigheid alsmede het gebruik van de nieuwste software op het gebied van vastgoed management garanderen een verantwoord beheer van uw portefeuille. Daarnaast leveren wij graag een bijdrage aan het maximaliseren van uw rendement en het waardebehoud van uw vastgoed in heel Nederland.

gooi en beheer kantoor

Al ruim 25 jaar ervaring in
het vastgoed management

We staan garant voor professioneel beheer met volledige transparantie in de samenwerking en inzage in uw portefeuille. Ons doel is dat u, zonder zorgen, het volledige beheer van uw vastgoedportefeuille kunt uitbesteden. Hierbij gaat het om financieel, administratief, technisch en of commercieel beheer.

Jarenlange ervaring en een brede deskundigheid alsmede het gebruik van de nieuwste software op het gebied van vastgoed management garanderen een verantwoord beheer van uw portefeuille. Daarnaast leveren wij graag een bijdrage aan het maximaliseren van uw rendement en het waardebehoud van uw vastgoed in heel Nederland.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Vraag vrijblijvend informatie aan!

Variërende beheerportefeuille

Bestaande uit uit studio’s, appartementen, woningen, bedrijfsruimte, woonwinkel objecten, winkels, kantoorruimte. Elk type object vereist een andere manier van aandacht c.q. andere aanpak.

Waarom kiezen voor Gooi en Beheer o.z.?

  • Professioneel beheer
  • Ruim 25 jaar ervaring
  • Professioneel beheer
  • Transparantie in de samenwerking en inzage in uw portefeuille
  • Volledig op de hoogte van de wet- en regelgeving
  • Nieuwste software op het gebied van vastgoed management
  • Uitgebreid beheer portefeuille
  • Bijdrage aan het maximaliseren van uw rendement!
vastgoedbeheer appartement verhuren