Winkelpand verhuren

Wilt u uw winkelpand verhuren?

Wanneer u erover denkt uw winkelpand te verhuren, dan zijn wij van Gooi en Beheer o.z. uw beste keuze. Bij ons vindt u ervaren en professionele makelaars die al meer dan 25 jaar ervaring hebben met het beheren van onroerende goederen met een woon- of bedrijfsbestemming. We kunnen u zowel het financieel, economisch als commercieel beheer uit handen nemen. Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van verhuur? Neemt u dan contact op.

Waarom door ons laten verhuren?

U heeft mogelijk zelf al nagedacht over de opties om uw winkelpand zelf in de verhuur te zetten. Maar u heeft waarschijnlijk geen ervaring met vastgoedbeheer. Daarom kunt u ons inschakelen. Dat heeft diverse voordelen:

 • Het is gemakkelijk, want u heeft er weinig omkijken naar. Toch kunt u dankzij ons profiteren van het rendement uit uw belegging.
 • Ook is het financieel gunstiger, wanneer u meerdere objecten bezit. Besteedt u het beheer van uw winkelpand of object uit aan en professionele vastgoedbeheerder, dan heeft dit een aantal interessante belastingvoordelen voor u.
 • Tevens is het praktisch bij verblijf in het buitenland voor korte of langere tijd. U hoeft de verantwoordelijkheid voor het winkelpand niet over te dragen aan vrienden of familie.
 • Daarnaast kennen wij de wetgeving op het gebied van verhuren. Wij houden de laatste ontwikkelingen bij en denken met u mee.
 • Tot slot hanteren wij een zeer scherp tarief. U betaalt slechts een fee van 6% over de geïncasseerde huur (exclusief 21% btw).

winkelpand verhuren

Huisstijl Stippellijn Gooi en Beheer o.z. Uw vastgoedbeheerder

Al ruim 25 jaar ervaring in
het vastgoed management

We staan garant voor professioneel beheer met volledige transparantie in de samenwerking en inzage in uw portefeuille. Ons doel is dat u, zonder zorgen, het volledige beheer van uw vastgoedportefeuille kunt uitbesteden. Hierbij gaat het om financieel, administratief, technisch en of commercieel beheer.

Jarenlange ervaring en een brede deskundigheid alsmede het gebruik van de nieuwste software op het gebied van vastgoed management garanderen een verantwoord beheer van uw portefeuille. Daarnaast leveren wij graag een bijdrage aan het maximaliseren van uw rendement en het waardebehoud van uw vastgoed in heel Nederland.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Vraag vrijblijvend informatie aan!

Verschillende soorten beheer

Het verhuren van een pand behelst meer dan u wellicht denkt. Dat wordt duidelijk, wanneer u ziet welke diensten wij u kunnen leveren. We kunnen u helpen met:

 • Het innen van de huur en gemaakte kosten (eventueel met incassomaatregelen)
 • Bijhouden van de administratie en het sturen van een maandelijks kostenoverzicht
 • Zorg dragen voor het inspecteren van het winkelpand bij een nieuwe huurder
 • Verhelpen van eventuele storingen en coördineren onderhoudsopdrachten
 • Controleren of uw winkelpand in goede staat wordt achtergelaten bij verhuizing
 • Het vinden van nieuwe huurder voor uw winkelpand

Wilt u contact opnemen met ons?

Lijkt het u aantrekkelijk om uw winkelpand te verhuren via ons bedrijf? Dan profiteert u bij ons van meer dan 25 jaar aan kennis en ervaring met verhuren. Wij staan graag voor u klaar om de mogelijkheden vrijblijvend door te nemen. Om een van onze medewerkers te spreken, kunt u bellen naar 035-6470376. Vindt u het prettig om eerst te mailen, dan kunt u via het contactformulier op onze site een bericht achterlaten. Wij komen dan zo spoedig mogelijk op uw bericht terug. Kies Gooi en Beheer o.z. om uw winkelpand te verhuren!

vastgoedbeheer appartement verhuren