Wilt u uw winkelpand verhuren?

Wanneer u erover denkt uw winkelpand te verhuren, dan zijn wij van Gooi en Beheer uw beste keuze. Bij ons vindt u ervaren en professionele makelaars die al meer dan 15 jaar ervaring hebben met het beheren van onroerende goederen met een woon- of bedrijfsbestemming. We kunnen u zowel het financieel, economisch als commercieel beheer uit handen nemen. Daarnaast verhuren wij nog kamers voor studenten. Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van verhuur? Neemt u dan contact op.

Waarom door ons laten verhuren?

U heeft mogelijk zelf al nagedacht over de opties om uw winkelpand zelf in de verhuur te zetten. Maar u heeft waarschijnlijk geen ervaring met vastgoedbeheer. Daarom kunt u ons inschakelen. Dat heeft diverse voordelen:

 • Het is gemakkelijk, want u heeft er weinig omkijken naar. Toch kunt u dankzij ons profiteren van het rendement uit uw belegging.
 • Ook is het financieel gunstiger, wanneer u meerdere objecten bezit. Besteedt u het beheer van uw winkelpand of object uit aan en professionele vastgoedbeheerder, dan heeft dit een aantal interessante belastingvoordelen voor u.
 • Tevens is het praktisch bij verblijf in het buitenland voor korte of langere tijd. U hoeft de verantwoordelijkheid voor het winkelpand niet over te dragen aan vrienden of familie.
 • Daarnaast kennen wij de wetgeving op het gebied van verhuren. Wij houden de laatste ontwikkelingen bij en denken met u mee.
 • Tot slot hanteren wij een zeer scherp tarief. U betaalt slechts een fee van 6% over de geïncasseerde huur (exclusief 21% btw).

Verschillende soorten beheer

Het verhuren van een pand behelst meer dan u wellicht denkt. Dat wordt duidelijk, wanneer u ziet welke diensten wij u kunnen leveren. We kunnen u helpen met:

 • Het innen van de huur en gemaakte kosten (eventueel met incassomaatregelen)
 • Bijhouden van de administratie en het sturen van een maandelijks kostenoverzicht
 • Zorg dragen voor het inspecteren van het winkelpand bij een nieuwe huurder
 • Verhelpen van eventuele storingen en coördineren onderhoudsopdrachten
 • Controleren of uw winkelpand in goede staat wordt achtergelaten bij verhuizing
 • Het vinden van nieuwe huurder voor uw winkelpand
Winkelpand verhuren

Wilt u contact opnemen met ons?

Lijkt het u aantrekkelijk om uw winkelpand te verhuren via ons bedrijf? Dan profiteert u bij ons van meer dan 15 jaar aan kennis en ervaring met verhuren. Wij staan graag voor u klaar om de mogelijkheden vrijblijvend door te nemen. Om een van onze medewerkers te spreken, kunt u bellen naar 035-6470376. Vindt u het prettig om eerst te mailen, dan kunt u via het contactformulier op onze site een bericht achterlaten. Wij komen dan zo spoedig mogelijk op uw bericht terug. Kies Gooi en Beheer om uw winkelpand te verhuren!