Je huis verhuren

Wil jij je huis verhuren?

Denk jij erover om je huis te verhuren? Dan is het goed om er bij stil te staan welke taken dan op je af komen: je moet huurders vinden en screenen, aanwezig zijn bij sleuteloverdrachten en de woning controleren, ervoor zorgen dat de huur soepel geïnd wordt en dat er bij storingen direct actie ondernomen wordt. En dit is slechts nog een kleine opsomming wat je te wachten staat bij een huis verhuren. Gelukkig is er een perfecte oplossing: huur Gooi en Beheer o.z. in. Wij nemen je dan het complete beheer van je huis uit handen, zodat je nergens naar hoeft om te kijken!

Over ons dienstenpakket

Er komt meer kijken bij het verhuren van een pand dan je in eerste instantie zou denken. Wij van Gooi en Beheer o.z. hebben al meer dan 25 jaar ervaring op dit vlak en weten dan ook precies wat erbij komt kijken. Je huis is bij ons in goede handen. We kunnen je volledig helpen of deels ontzorgen. Waar gaat jouw voorkeur naar uit?

  • Op technisch vlak kunnen wij alle reparatievragen voor je afhandelen. Ook zorgen we dan voor onderhoudswerkzaamheden, zodat het huis in goede staat blijft.
  • Ook kunnen we je helpen met financiële zaken voor het soepel afhandelen van huren en waarborgsommen. Betaalt iemand niet op tijd, dan zorgen wij voor de juiste maatregelen.
  • Verder ontkom je niet aan administratieve rompslomp. Zo kunnen wij de contracten voor het verhuren opmaken en sturen wij brieven over eventuele huurverhogingen.
  • Daarnaast helpen we je op commercieel vlak met het verhuren van jouw panden. Wij zoeken de juiste huurders en regelen de advertenties.
  • Tot slot houden wij ons op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving, zodat jij dat niet hoeft te doen. Uiteraard voeren we ook de nodige wijzigingen door.
vastgoedbeheer kantoor

Huisstijl Stippellijn Gooi en Beheer o.z. Uw vastgoedbeheerder

Al ruim 25 jaar ervaring in
het vastgoed management

We staan garant voor professioneel beheer met volledige transparantie in de samenwerking en inzage in uw portefeuille. Ons doel is dat u, zonder zorgen, het volledige beheer van uw vastgoedportefeuille kunt uitbesteden. Hierbij gaat het om financieel, administratief, technisch en of commercieel beheer.

Jarenlange ervaring en een brede deskundigheid alsmede het gebruik van de nieuwste software op het gebied van vastgoed management garanderen een verantwoord beheer van uw portefeuille. Daarnaast leveren wij graag een bijdrage aan het maximaliseren van uw rendement en het waardebehoud van uw vastgoed in heel Nederland.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Vraag vrijblijvend informatie aan!

Wij zijn jouw beste keuze!

Wij zijn niet de enige professionele vastgoedbeheerder die je kan helpen met een huis verhuren. Wel bieden we jou vele voordelen. Op die manier willen we ons onderscheiden van de concurrentie. Dus waarom kies je ons?

  • Omdat wij een uniek softwarepakket hebben voor huurders, waarmee we je iedere maand een helder kostenoverzicht sturen.
  • Onze tarieven zijn zeer scherp en, afhankelijk van de diensten, een bepaald percentage van de maandelijks geïncasseerde huur.
  • Wij bieden je een compleet dienstenpakket, zodat jij nergens meer aan hoeft te denken.
  • In jouw omgeving zijn wij dé expert. Ook onderhouden wij goede contacten met gemeenten.
  • Onze werknemers weten precies waar ze over praten dankzij meer dan 25 jaar ervaring.

Heb je vragen? Neem contact op!

Heb je interesse gekregen in onze diensten? Of wil je eerst de mogelijkheden goed doorspreken? Dan zijn wij jou graag van dienst met het huis. Je kunt voor vragen direct persoonlijk contact met ons opnemen via 035-6470376. Vind je het fijner om te mailen? Dan kan dit via ons online contactformulier en we antwoorden dan binnen zeer korte tijd. Of je nu hulp nodig hebt, omdat je in het buitenland zit of simpelweg geen zin hebt in reparatievragen, bij ons kun je probleemloos je huis verhuren!

vastgoedbeheer appartement verhuren