Koophuis verhuren

Laat ons uw koophuis verhuren

Krijgt u uw huis maar niet verkocht en denkt u er nu over om uw koophuis te verhuren? Gaat u naar het buitenland en staat het pand leeg? Of is het juist een investering, waar u graag rendement uit haalt? Wat de reden ook is, voor het verhuren van panden kunt u uitstekend terecht bij Gooi en Beheer o.z. Al meer dan 25 jaar helpen wij particulieren en bedrijven bij de verhuur van onroerende goederen met een woon- of werkbestemming. Uw koophuis is bij ons in goede handen en wij kunnen u compleet ontzorgen. Ontdek het zelf!

U kiest toch ook voor ons?

Wij zijn niet het enige bedrijf dat voor u een woning of bedrijfspand kan verhuren. Wel zijn we uniek in onze transparante benadering, waarbij klantgerichtheid centraal staat. Ook hebben we zeer goede contacten in uw regio. Maar dat is niet de enige reden om voor ons te kiezen voor uw koophuis:

  • Wij hebben een uniek softwarepakket, waarmee we u maandelijks een kostenoverzicht sturen.
  • Onze tarieven zijn zeer scherp en afhankelijk van uw pand en de door ons te leveren diensten.
  • U kunt bij ons terecht voor het complete pakket en diverse beheersdiensten, vraag ernaar!
  • Omdat wij continu op de hoogte blijven van belangrijke ontwikkelingen, hoeft u dit niet te doen.
  • Door ons in te schakelen, profiteert u maximaal van uw rendement zonder dat dit u moeite kost.
vastgoedbeheer kantoor

Huisstijl Stippellijn Gooi en Beheer o.z. Uw vastgoedbeheerder

Al ruim 25 jaar ervaring in
het vastgoed management

We staan garant voor professioneel beheer met volledige transparantie in de samenwerking en inzage in uw portefeuille. Ons doel is dat u, zonder zorgen, het volledige beheer van uw vastgoedportefeuille kunt uitbesteden. Hierbij gaat het om financieel, administratief, technisch en of commercieel beheer.

Jarenlange ervaring en een brede deskundigheid alsmede het gebruik van de nieuwste software op het gebied van vastgoed management garanderen een verantwoord beheer van uw portefeuille. Daarnaast leveren wij graag een bijdrage aan het maximaliseren van uw rendement en het waardebehoud van uw vastgoed in heel Nederland.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Vraag vrijblijvend informatie aan!

Welke diensten verlenen wij u?

Van het opstellen van contracten voor het verhuren tot het begeleiden van onderhoudswerkzaamheden: wij kunnen u op diverse vlakken helpen. Kort samengevat gaat het om technisch, commercieel, financieel en administratief beheer. Zo kunnen we adverteren in de juiste media voor uw koophuis, kandidaten screenen, reparatieaanvragen afhandelen en prijsbepalingen voor u regelen. Daarnaast onderhouden wij namens u persoonlijk contact met de huurders, zodat u zo min mogelijk hoeft te doen voor uw koophuis. Wilt u graag betrokken blijven? Dan is dat geen enkel probleem en houden wij hier rekening mee bij het verhuren.

Wij staan graag voor u klaar

Wilt u graag dat wij uw koophuis verhuren, zodat u hier zelf geen omkijken meer naar heeft? Dan gaan we graag voor u aan de slag. Wij komen bijvoorbeeld bij u langs om foto’s te maken van het koophuis. Ook bespreken we graag welke mogelijkheden er zijn voor het beheer en verhuren. U kunt ons hiervoor bereiken op 035-6470376, maar u kunt ook een bericht achterlaten via ons online contactformulier. Onze specialisten zullen dan zo spoedig mogelijk antwoorden. Wilt u met een betrouwbare en professionele partner in zee gaan? Dan zijn wij uw beste keuze om uw koophuis te verhuren!

vastgoedbeheer appartement verhuren