Beheer Particuliere huurwoningen

Verhuur van particuliere huurwoningen

Nog steeds is er krapte op de woningmarkt, waardoor er veel vraag is naar particuliere huurwoningen. Heeft u een pand dat leegstaat? Dan is het een optie om deze te verhuren via professioneel vastgoedbeheer. Op die manier heeft u er zelf geen omkijken naar en haalt u maandelijks een goed rendement uit uw object. Wij van Gooi en Beheer o.z. zijn op dat vlak dé expert in uw omgeving. Wij verhuren niet alleen huurwoningen, maar ook bedrijfspanden en winkelruimtes aan particuliere huurders en ondernemers.

Bij ons staat u centraal

Mogelijk heeft u al een idee over wie de ideale huurder is van uw particuliere pand. Wij zullen dan onze uiterste best doen om huurders te vinden die aan dit beeld voldoen. Bij ons staat u als klant centraal en proberen we u tevreden te stellen. Dat uit zich onder meer in het volgende:

  • Wij kunnen u volledig ontzorgen en het verhuren volledig voor u regelen. Dit kan ook deels, afhankelijk van uw wensen.
  • Onze tarieven zijn afhankelijk van de huur van het object, maar altijd zeer scherp.
  • Bij ons vindt u meer dan 25 jaar ervaring, waardoor we goede contacten hebben met onderhoudsbedrijven en gemeenten bij u in de buurt.
  • Zit u zelf in het buitenland, dan kunnen wij alles van u overnemen als het gaat om uw huurwoningen.
  • Wist u trouwens dat het belastingvoordeel op kan leveren om de verhuur uit te besteden?
vastgoedbeheer kantoor

Al ruim 25 jaar ervaring in
het vastgoed management

We staan garant voor professioneel beheer met volledige transparantie in de samenwerking en inzage in uw portefeuille. Ons doel is dat u, zonder zorgen, het volledige beheer van uw vastgoedportefeuille kunt uitbesteden. Hierbij gaat het om financieel, administratief, technisch en of commercieel beheer.

Jarenlange ervaring en een brede deskundigheid alsmede het gebruik van de nieuwste software op het gebied van vastgoed management garanderen een verantwoord beheer van uw portefeuille. Daarnaast leveren wij graag een bijdrage aan het maximaliseren van uw rendement en het waardebehoud van uw vastgoed in heel Nederland.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Vraag vrijblijvend informatie aan!

Diensten voor huurwoningen

Wij leveren u vier verschillende diensten als particuliere verhuurder. Zo kunnen wij u helpen met onder meer:

  • Technisch beheer van huurwoningen, dus bij alle reparatievragen komen bij ons terecht en ook onderhoudswerkzaamheden kunnen wij voor u coördineren
  • Financiële zaken regelen wij ook voor u, zoals het innen van de huur, het treffen van maatregelen bij achterstanden en het terugbetalen van de waarborgsom
  • Administratieve rompslomp: ook dit komt kijken bij verhuren aan particuliere huurder, zo stellen wij het contract op en sturen we brieven over bijvoorbeeld huurverhoging
  • Op commercieel vlak denken we met u mee over prijsbepalingen en zoeken we geschikte huurders voor de huurwoningen

Interesse? Bel 035-6470376

Wilt u de verhuur van uw particuliere huurwoningen goed geregeld hebben? Maak dan gebruik van onze expertise en ervaring op het gebied van huurwoningen. Wij kunnen u met het complete pakket helpen, maar u kunt er ook voor kiezen om bijvoorbeeld het technische aspect voor eigen particuliere rekening te nemen. Wilt u meer weten? Dan kunt u contact met ons opnemen via 035-6470376. U mag ook via ons contactformulier een bericht achterlaten en wij zullen dan zo spoedig mogelijk reageren. Samen zorgen we voor een goede verhuur van uw particuliere huurwoningen.

vastgoedbeheer appartement verhuren