Vastgoedbeheer

Uw specialist in vastgoedbeheer

Wanneer u een pand wilt laten verhuren, dan kunt u een kantoor inschakelen dat ervaring heeft met vastgoedbeheer. Bij Gooi en Beheer o.z. bent u dan aan het juiste adres. Wij hebben al ruim 25 jaar ervaring met vastgoedmanagement en het verhuren van onroerende goederen. Of ze nu een woon- of werkbestemming hebben, wij kunnen zorg dragen voor het technisch, administratief, financieel of commercieel beheer. Als het gaat om vastgoedbeheer kunnen we het complete pakket bieden of slechts een deel. Waar gaat uw voorkeur naar uit?

Veel gemak door ons beheer

Bij het verhuren van een object komt meer kijken dan u denkt. Vastgoedbeheer kan u veel tijd kosten en misschien heeft u hier wel helemaal geen zin in. Laat ons u daarom helpen. U profiteert dan van het volgende:

 • U geniet optimaal van uw rendement zonder dat u dit moeite kost.
 • Wanneer u meerdere panden verhuurt via vastgoedbeheer, dan kan dit interessante belastingvoordelen voor u opleveren.
 • Omdat wij scherpe prijzen hanteren, hoeft het beheer u niet veel te kosten. U betaalt in principe een fee van 6% over de geïncasseerde huur.
 • Dankzij onze ervaring en kennis weet u zeker dat alles goed geregeld wordt. Wij blijven voor u op de hoogte van wet- en regelgeving, zoals huurverhogingen en opzegtermijnen.
 • Tevens is dit een ideale optie wanneer u (veel) in het buitenland zit. Zijn er storingen, dan zorgen wij ervoor dat deze verholpen worden.
vastgoedbeheer kantoor

Huisstijl Stippellijn Gooi en Beheer o.z. Uw vastgoedbeheerder

Al ruim 25 jaar ervaring in
het vastgoed management

We staan garant voor professioneel beheer met volledige transparantie in de samenwerking en inzage in uw portefeuille. Ons doel is dat u, zonder zorgen, het volledige beheer van uw vastgoedportefeuille kunt uitbesteden. Hierbij gaat het om financieel, administratief, technisch en of commercieel beheer.

Jarenlange ervaring en een brede deskundigheid alsmede het gebruik van de nieuwste software op het gebied van vastgoed management garanderen een verantwoord beheer van uw portefeuille. Daarnaast leveren wij graag een bijdrage aan het maximaliseren van uw rendement en het waardebehoud van uw vastgoed in heel Nederland.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Vraag vrijblijvend informatie aan!

Wat we voor u kunnen doen

Ons vastgoedbeheer omvat kort samengevat vier belangrijke aspecten. Doorgaans regelen wij het hele pakket. Maar wilt u het technisch beheer zelf in handen hebben, dan is dat uiteraard ook geen probleem. Wij helpen met:

 • Technisch: reparatievragen komen direct bij ons binnen en u heeft hier geen omkijken naar. Zo zorgen wij voor het contact met de juiste reparateurs.
 • Commercieel: wij zorgen voor nieuwe huurders en screening daarvan, daarnaast adverteren we in media en helpen we u met prijsbepalingen.
 • Financieel: van het innen van de huur tot het verkrijgen van de waarborgsom en de terugbetaling bij verhuizing, wij regelingen alle geldzaken met ons unieke softwarepakket.
 • Administratief: vaak vloeit dit voor uit het financieel beheer en hierbij gaat het om het opmaken van de contracten, het checken van de inventarislijsten en het contact onderhouden.

Heeft u nog vragen over deze vormen van vastgoedbeheer? Neemt u dan gerust contact met ons op en we vertellen u er graag meer over.

Bent u geïnteresseerd?

Denkt u dat wij een geschikte partner zijn voor uw vastgoedbeheer? Neemt u dan contact met ons op om de mogelijkheden en de gang van zaken door te spreken. Dit kan telefonisch via 035-6470376. U kunt dan tevens een afspraak maken om alles persoonlijk met ons door te nemen. Stuurt u liever een e-mail? Dan hebben wij op onze site een formulier staan dat u kunt invullen. Wij zullen vervolgens zo gauw mogelijk antwoorden. Voor vastgoedbeheer wilt u een ervaren en betrouwbare professional inschakelen en wij zijn dan uw beste keuze!

 • Administratief beheer
 • Commercieel beheer Software
vastgoedbeheer appartement verhuren