15 jaar ervaring met woningbeheer

Heeft u een aantal panden in bezit en wilt u het woningbeheer graag overlaten aan een professioneel vastgoedbeheerder? Denk dan aan Gooi en Beheer. Onze medewerkers hebben meer dan 15 jaar aan kennis en ervaring in huis om u uitstekend te kunnen helpen. Daarbij rekenen wij zeer scherpe tarieven. Op die manier heeft u geen omkijken meer naar uw woningen en weet u zeker dat alles goed geregeld wordt. Van het vinden van huurders tot het regelen van incasso’s: bij ons kunt u terecht voor het complete pakket als het gaat om woningbeheer.

Voordelen van woningbeheer

Bij het verhuren van woon- of winkelruimtes komt meer kijken dan u wellicht denkt. Daarom kan het prettig zijn om voor een klein bedrag het technisch, commercieel en economisch beheer over te laten aan professionals:

  • Het is wel zo gemakkelijk en u heeft geen omkijken naar woningbeheer
  • Onze tarieven zijn zeer scherp: we rekenen een fee van 6% over de geïncasseerde huur
  • U kunt zelf in het buitenland verblijvend en hoeft geen beroep te doen op familie of vrienden
  • Wanneer u meer panden heeft en dit uitbesteedt, kan dit u belastingvoordeel opleveren
  • U hoeft zelf niet op de hoogte te blijvend van nieuwe wet- of regelgeving
Woningbeheer

Over onze diensten

Uiteraard wilt u weten wat wij precies voor u doen, voordat u ons inschakelt. We kunnen u op diverse vlakken helpen met woningbeheer, zoals met het volgende:

  • Commercieel: wordt de woning opgeleverd door de oude bewoner, dan controleren wij of deze netjes is achtergelaten. Ook zorgen wij op tijd voor nieuwe huurders.
  • Financieel: we innen de huur voor u en treffen incassomaatregelen (indien nodig)
  • Administratief: u krijgt maandelijks van ons een kostenoverzicht van het woningbeheer en ook maken wij de huurcontracten voor u in orde.
  • Technisch: bij vertrek en aankomst van huurder inspecteren wij de woonruimte. Ook zijn wij het aanspreekpunt bij storingen en zorgen we dat eventueel onderhoud wordt uitgevoerd.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden

We kunnen ons goed voorstellen dat u nieuwsgierig bent naar de mogelijkheden van woningbeheer. Of wellicht heeft u nog vragen? Daarom bespreken wij graag in een persoonlijk gesprek hoe wij met u samenwerken. U kunt een afspraak maken door te bellen naar 035-6470376. Onze vakmensen helpen u graag met deskundig advies. Ook kunt u ons mailen. Gebruikt u hiervoor het contactformulier op onze website. U ontvangt dan zo vlug mogelijk een reactie. Wanneer u een professionele vastgoedbeheerder zoekt voor woningbeheer, dan zijn wij uw beste keuze!