Laat ons uw woonruimte verhuren

Wilt u geen omkijken hebben naar uw pand, laat dan uw woonruimte verhuren door Gooi en Beheer. Al meer dan 15 jaar hebben wij ervaring met het financieel, commercieel en technisch beheer van onroerende goederen met woon- of bedrijfsbestemming. Hiervoor werken we samen met Gooi en Wonen. Ook verhuren wij tevens studentenkamers. Omdat wij u alles uit handen kunnen nemen, heeft u geen omkijken meer naar uw woonruimte. Laat ons u helpen. Wanneer u meer wilt weten, dan kunt u gerust contact met ons opnemen.

Waarom woningbeheer?

U kunt uiteraard ook zelf uw pand gaan verhuren. Toch raden wij dit niet aan, want u heeft waarschijnlijk geen ervaring in de vastgoedsector. Laat ons u daarom helpen. U profiteert dan van:

  • Meer gemak: u geniet van het rendement uit uw belegging zonder dat u hier omkijken naar heeft.
  • Het is financieel gunstiger: wanneer u meerdere objecten bezit en het beheer van woonruimte uitbesteedt aan een professionele vastgoedbeheerder, dan kan dit interessante belastingvoordelen opleveren. Uw belastingadviseur kan u meer vertellen.
  • Zeer praktisch: gaat u (tijdelijk) naar het buitenland of wilt u familie of vrienden niet opzadelen met het beheer van woonruimte? Ook dan biedt ons bedrijf uitkomst.
  • Kennis van zaken: als vastgoedbeheerder kennen wij de wet en houden we de laatste ontwikkelingen bij. U hoeft dit dus niet zelf te doen.

Wat doen wij precies?

Bij het verhuren van onroerend goed komt meer kijken dan u denkt. Dat wordt duidelijk, wanneer u ziet wat wij allemaal doen:

  • Financieel en administratief beheer: het innen en administreren van de huur en gemaakte kosten. Wij sturen u maandelijks een kostenoverzicht. Ook regelen wij eventuele incassomaatregelen voor u.
  • Technisch beheer: wij dragen zorg voor het inspecteren van de woonruimte bij verhuurmutaties. We verhelpen eventuele storingen en coördineren onderhoudsopdrachten, waarvoor we samenwerken met vaste onderhoudsmensen en –bedrijven.
  • Commercieel beheer: wanneer de woonruimte wordt opgeleverd, controleren wij of de woning in goede staat wordt achter gelaten. Ook zoeken wij nieuwe huurders voor het verhuren van de woonruimte.
Woonruimte verhuren

Wat kost Gooi en Beheer?

Wij berekenen een fee van 6% over de geïncasseerde huur, maar dit is exclusief 21% btw. Dit doen wij voor zowel technisch als financieel en administratief beheer. Wilt u gebruikmaken van onze diensten en uw object via ons verhuren? Dan hebben wij een schriftelijke opdracht van u nodig. U kunt deze bij ons opvragen. Hiervoor kunt u gerust contact met ons opnemen. Onze experts zijn u graag van dienst.

Wilt u contact opnemen?

Heeft u interesse in onze diensten als professioneel vastgoedbeheerder? Of wilt u graag eerst meer informatie over hoe wij te werk gaan bij het verhuren? Dan kunt u gerust contact met ons opnemen en we vertellen u graag meer. U kunt ons telefonisch bereiken via 035-6470376. Wilt u liever e-mailen? Dan kan dit via het het contactformulier op onze site. Wanneer u hier een bericht achterlaat, dan zullen wij zo spoedig een bericht terugsturen. Wij zijn uw beste keuze, wanneer u woonruimte wilt verhuren.